Huisartsenpraktijk Het Raan is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

App Dokter Dichtbij / Mijn Gezondheid.net

Afspraak maken? Gebruik onze ‘Dokter Dichtbij’ app!

Met de ‘Dokter Dichtbij’ app kunt u gemakkelijk contact maken met uw eigen huisarts. Zo is de huisarts altijd dichtbij!

Vanaf nu is het mogelijk om ook online bij ons een afspraak te maken, een medische vraag te stellen (e-consult) en herhaalmedicatie aan te vragen. Wij doen dit omdat we onze service en bereikbaarheid willen verbeteren. U kunt op deze manier op een moment dat het ú uitkomt een afspraak maken of inzien welke medicatie u gebruikt.

 

Wat kan ik allemaal met de app ‘Dokter Dichtbij’?

Deze app is speciaal voor de huisartsenpraktijken in onze regio ontwikkeld. Via Dokter Dichtbij kunt u zonder in te loggen een afspraak bij onze praktijk maken. U kunt kiezen of u de afspraak bij de huisarts of de assistente wilt maken. Ook kunt u aangeven wat de reden is van uw afspraak.

Via de app kunt u:

  • Een afspraak inplannen met uw huisarts of met de dokterassistente. U kunt deze afspraak vervolgens  toevoegen aan uw eigen digitale agenda. Via de app kunt u ook een afspraak maken voor iemand anders, bijvoorbeeld voor uw kind of voor iemand waar u mantelzorger van bent. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld.

 

  • Een afspraak inplannen met de doktersassistente. U kunt bij haar een afspraak maken voor wratten aanstippen, het geven van een (voorgeschreven) injectie en hechtingen verwijderen.

 

  • Een medisch inhoudelijke vraag stellen aan uw huisarts (e-consult).

 

  • Herhaalrecepten aanvragen.

     

  • Praktische en medische informatie inzien.

 

Is de app veilig?

Sommige onderdelen van de app zijn alleen toegankelijk via een inlog met DigiD bij online patiëntenportaal MijnGezondheid.net (MGN). Hierdoor is privacygevoelige informatie goed beschermd. Voor het maken van een afspraak is het niet nodig met uw DigiD in te loggen.
Meer informatie over DigiD kunt u vinden op
www.digid.nl.

 

Hoe kan ik de app ‘Dokter Dichtbij’ downloaden?

U kunt de app gratis downloaden in de App Store (Apple telefoons) of via Google Play Store (Android Telefoons).

 

MijnGezondheid.net

Voor sommige onderdelen in de app zult u moeten inloggen bij MijnGezondheid.net. Om gebruik te kunnen maken van dit portaal heeft u een (gratis) account nodig en dient u in het bezit te zijn van een DigiD.

 

TIP: als u zich eenmaal aanmeld bij de website van Mijn Gezondheid.net (MGN) krijgt u een bevestigingsmail van uw afspraak, óok als u de afspraak via de app maakt. Heeft u zich zich hier niet aangemeld, krijgt u géén bevestigingsmail van uw gemaakte afspraak!

 

Voor het aanmaken van een account; klik op de volgende link:

  

Voor de praktijk van dr Kleinbussink-Volmerink:

 https://aanmelden.mijngezondheid.net/mgn-aanmeldformulier/?code=98t7KjVtK%2BZdXJLpzwkW7u0%2B6JQD5iu5YN6kvukZaQJvtDokuJuCVd4EL2OBgUPI

 

 Voor de praktijk van dr Deunk:

https://aanmelden.mijngezondheid.net/mgn-aanmeldformulier/?code=SY%2F5fNScI1IB93CLm5livpgxp9VnPnSpsGfV03wU9LecZziu3GonxCRBsQ01rm%2FN

 

Voor de praktijk voorheen van dr Hanssen (wordt momenteel waargenomen door meerdere huisartsen):

https://aanmelden.mijngezondheid.net/mgn-aanmeldformulier/?code=lUG8XyfgxkqTvMCQ3HSO9siQkL4rxoNTZGoVQEtfw8LbZwg53pvS9d7TMweUaAL8

 

Voor de praktijk van dr Prinssen: 

https://aanmelden.mijngezondheid.net/mgn-aanmeldformulier/?code=HWFNoqusdqDqKRfxYMqdRcRwKtjyYLNBcmxTRBshbZ3Tqsl%2FmRGSHT590ng0uDB8

 

  • Wanneer u nog geen account heeft kunt u deze aanmaken als u bij onze praktijk bent ingeschreven. Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Ook kunt u zich aanmelden bij onze assistentes. Nadat wij uw gegevens hebben geactiveerd, ontvangt u van ons een e-mail. Daarna kunt u meteen inloggen op MijnGezondheid.net met uw DigiD en sms-code.

  • Bent u reeds aangemeld bij MijGezondheid.net, klik hier https://www.mijngezondheid.net/mobile/login/index

 

Bij het maken van een afspraak graag een dubbele afspraak inplannen (20 minuten) bij psychische klachten en/of meerdere vragen / gesprek. Zo is er voldoende tijd om uw klachten te bespreken.

 

Verzoek bij het maken van een afspraak; dit inplannen bij uw éigen huisarts (of de waarnemend huisarts) en níet bij een van de andere vaste artsen. Maakt u een afspraak bij een andere huisarts kan het zijn dat uw afspraak moet worden verzet.

 

Belangrijk om te weten: via de app kunt u een afspraak met uw huisarts maken. Wanneer uw huisarts afwezig is en die dag wordt vervangen door een waarnemend huisarts, laat de app dit niet zien! (u weet dan dus niet zeker of u een afspraak heeft bij uw eigen huisarts) Maakt u de afspraak via de site mijngezondheid.net; wordt dit wel ondervangen. U kunt dan geen afspraak maken bij uw eigen huisarts, wel bij een waarnemend huisarts. (Bovenstaande hopen we in de toekomst te kunnen ondervangen, maar is op dit moment niet mogelijk)

 

 

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht nog vragen heeft over het gebruik van de app of het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. U kunt uw vragen stellen door te bellen naar onze praktijk en onze assistentes helpen u graag verder.

Contact

Spoednummer 0572-351337 toets1
 

Huisartsenpraktijk Het Raan

Kwartel 72
8103 EB Raalte
Telefoon:
0572-351337
Receptenlijn:
0572-351337 toets2
Fax:
0572-363750
KvK:
53245954
extra spoedlijn: 0572-356047
E-mail: hetraan@hcdo.nl.
LET OP: mailadres is niet bedoeld voor delen van medische informatie of doen van een e-consult!
Routebeschrijving >